top of page

NIEUWBOUW

Als architect/ontwerper communiceert u vooral met uw opdrachtgevers door middel van ontwerpen en het is belangrijk om deze overzichtelijk, maar ook gedetailleerd te houden. Het is voor uw klanten echter niet altijd even makkelijk om zo’n ontwerp te visualiseren en – heel belangrijk – de juiste keuzes te maken. Een 3D visualisatie is op zo’n moment een uitermate geschikt middel om weer te geven hoe die werkelijkheid er uiteindelijk uit gaat zien.

Naast de functionaliteit van de visualisaties is het natuurlijk ook belangrijk om de klant dat belangrijke gevoel van sfeer en warmte te geven. Dit kan d.m.v. een 360 graden tour. De klant staat dan letterlijk in het huis, nog voor dat het daadwerkelijk gebouwd is. Met een virtual reality bril krijgt de klant de  ultieme beleving.
 

Mijn doel is kwaliteit voor een zachte prijs. Niet alleen de kwaliteit van de visualisaties, maar ook het contact tussen mij en u als opdrachtgever. Samen zorgen we ervoor dat we alles uit uw ontwerp halen en toveren we een lach op het gezicht van uw klanten.

HOE WERKT HET ?

Elke 3D opdracht een vaste prijs!

Om een scherpe offerte te kunnen maken, hebben wij wat informatie van u nodig. Allereerst natuurlijk het doel wat u voor ogen heeft. U kunt kiezen uit 3D visualisaties voor binnen en/of buiten of zelfs de 360 graden tour die met een VR-bril bekeken kunnen worden.
Als u ons alle gegevens van uw ontwerp, zoals schetsen, plattegronden en foto’s, kunt toesturen, ontvangt u binnen een dag een vrijblijvende offerte.

 

Gaat u akkoord met de offerte, dan gaan we er mee aan de slag!  Mocht het nodig zijn, kunnen wij bij u langs komen om het ontwerp nader uit te leggen.

Het 3D tekenwerk

De 3D visualisaties worden met alle gegevens die we hebben ontvangen, gemaakt.  Hoe duidelijker de gegevens, hoe sneller wij kunnen tekenen.

Als de tekeningen klaar zijn worden deze gerenderd naar een visualisatie waar het ontwerp, materialen en lichtinval gerealiseerd worden. Deze renders zijn nog niet het eindresultaat! Mocht de 3D visualisatie niet geheel naar wens zijn is dat geen probleem. De prijs die u betaald is inclusief 1 á 2 correcties.
Pas als de tekeningen door u zijn goedgekeurd, maken wij de hoge kwaliteit renders.

bottom of page