top of page

WONING VERKOOP

U heeft als makelaar de opdracht gekregen om een huis te verkopen.  Het is belangrijk om deze woning goed te presenteren en de echte inhoud en kwaliteit van deze woning te laten zien. Er zijn echter een hoop potentiële kopers die niet door het gedateerde interieur heen kunnen kijken. Hierdoor haken een hoop kopers af.

Ook de mogelijkheid om de woning uit te bouwen of een dakkapel te plaatsen is niet iets wat een koper zich makkelijk voor de geest kan halen. Bij huizen met een verouderde keuken of badkamer is het zelfs mogelijk om gewoon een nieuwe keuken of badkamer te plaatsen. Dit kan allemaal zonder eerst duizenden euro’s uit te geven door middel van een 3D visualisatie!

HOE WERKT HET ?

Opsturen van gegevens

Om een scherpe offerte te kunnen maken, hebben wij wat informatie van u nodig. Het gaat hierbij om o.a. plattegronden, maatvoering en foto’s.

Mocht u niet in het bezit zijn van de afmetingen van uw woning is het ook mogelijk om dit door ons te laten inmeten.

U kunt uit de offerte altijd meerdere mogelijkheden kiezen. Zodra u uw keuze hiervoor heeft gemaakt en ons een akkoord heeft gegeven voor deze offerte tekenen wij de woning in 3D. We gebruiken hiervoor een neutraal interieur, dit valt bij de meeste mensen in de smaak. U krijgt van ons enkele test-renders te zien waarop u uw veranderingen nog kunt aanpassen.

Intekenen van uw woning

Vervolgens renderen wij deze tekeningen tot fotorealistische impressies. Hierbij maken wij gebruik van het correcte materiaal en de juiste lichtinvallen. Ook kunnen wij, indien u daarvoor heeft gekozen, een 360 virtual tour maken van iedere kamer van het huis. De koper krijgt met behulp van een VR-Bril dan een ultieme beleving van hoe de woning zou kunnen worden.

 

Wij beschikken ook over een KR-pano licentie waarmee u de 360 graden foto’s direct op funda kunt plaatsen.

bottom of page